Karriär

Vad THS Consulting erbjuder dig som studentkonsult

Utveckling


På THS Consulting åtar vi oss bara projekt med en viss teknisk komplexitet. Det är med andra ord mer eller mindre garanterat att du som konsult kommer få ett uppdrag där din utbildning kommer till nytta. Vi tror på individens utveckling och det är viktigt för oss att alla anställda känner att det går att utvecklas hos oss. Därför har vi skapat en karriärtrappa som alla inom företaget har möjlighet att klättra på. Kom in tidigt i din utbildning som junior konsult och väx med oss mot positioner som senior, projektledare eller ledningsgruppen. Beroende på om du vill gå mot en specialist-, generalist- eller projektledarroll så finns samtliga hos oss!

Engagemang


Hos oss är du aldrig ensam! Känner du att nästa period blir tung i skolan? Lugn, det finns inget krav på att alltid vara i projekt hos oss. Gör den svåra (om)tentan så håller vi kontakten och hittar ett projekt när det passar dig. Behöver du hjälp med att lösa ett problem i ditt projekt? Dina kollegor är alltid där! Hos oss finns det alltid konsulter med olika lång erfarenhet av konsultyrket, men också av skolan. Alla som arbetar på THS Consulting är själva heltidsstuderande och vet därför hur det är att var student. Vi kallar allt detta för engagemang.

Gemenskap


Vad vore ett arbete utan trevliga och schyssta kollegor? Vi tror på gemenskap och försöker därför att träffas så ofta som det går. Det kan vara allt från en AW, en frukost på THS Café till ett case-event hos ett partnerföretag. Allt detta, tillsammans med projekten i sig, tror vi skapar en bra arbetsplats där du som anställd kan känns gladje, engagemang och utveckling!

LEDIGA TJÄNSTER

Intresseanmälan


Är du intresserad av att jobba hos oss men inte ser något ledig konsulttjänst som passar? Gör då en intresseanmälan för möjligheten att gå med i vår konsultpool! När vi får in ett nytt projekt är det alltid där vi letar först för att finna en matchande kompetens till uppdraget

IT Consultant - back-end developer


We are looking for a Java back-end developer with knowledge of Spring Boot and PostgreSQL. It is preferred that you have a previous project or similar to show. We are looking for someone that is driven and ready to take a role in the company. The company you will be working for is Stockholm based. However, work is done remotely, around 10hr/week is required.


Ultimately, the company is looking to build a tech stack according to the following:


Frontend: UX-design, XD, React


Backend: Java, SpringBoot, PostgreSQL


For the moment, a Java back-end developer is what’s being sought. However, if you are experienced with any of the mentioned technologies above, do not hesitate to contact us.

Konsult för projekt inom Apputveckling


Vi söker just nu en UX-designer som älskar att ta tidiga idéer till en färdig produkt. Du kommer ta fram prototyper för befintliga och nya tjänster.

Mer information om just vad som skall göras ges ut inför eventuell uppdragsstart


Kunskaper: XD & React


Om detta låter som någonting du är redo att ta dig an, uppmanar vi dig att skicka in en ansökan.
Roller vi erbjuder


Det finns många olika tjänster hos THS Consulting, detta för att det ska finns något för alla studenter på KTH! Nedan följer en generell beskrivning av varje tjänst.

Junior konsult

Som junior konsult kommer du ofta att vara en del av en grupp som utför ett projekt. Vanliga uppgifter är webbdesign, enklare analyser, datainsamling eller CAD-arbeten. Vi söker dig som är intresserad av konsultyrket, vill bli en del av THS Consulting och utvecklas professionellt! Den generella profilen vi söker är:


 • Studerar på KTH på kandidatnivå
 • Känner sig bekväm att arbeta i såväl grupp som enskilt
 • Kan ta på sig ansvar och prestera under press
 • Har möjlighet att arbeta 5-15 h/vecka

Senior konsult

Som senior konsult kan du få vara ansvarig för mindre projekt och/eller få vara expertkunskap i projekt där du har erfarenhet. Du som person är ansvarsfull och kan, när det krävs, ta en ledarroll. Som senior konsult är det också viktigt att kunna förmedla budskap till kunder men också kunskap till mer juniora konsulter. Den generella profilen vi söker är:


 • Studerar på KTH på kandidat- eller masternivå
 • Känner sig bekväm att arbeta i såväl grupp som enskilt
 • Kan ta på sig ansvar och prestera under press
 • Har tidigare erfarenhet inom ett speciellt område(programmering, CAD, marknadsföring etc.)
 • Har möjlighet att arbeta 5-15 h/vecka

PHD-konsult

Som PhD-konsult är du THS Consultings absoluta expertkunskap. Du studerar på doktorandnivå och är sugen på att använda dina kunskaper inom konsultbranschen. Dina uppdrag kan till exempel vara avancerade analyser inom hållfasthetslära eller sannolikhetsteori. Den generella profilen vi söker är:


 • Studerar på KTH på doktorandnivå
 • Känner sig bekväm att arbeta i såväl grupp som enskilt
 • Kan ta på sig ansvar och prestera under press
 • Har möjlighet att arbeta 5-15 h/vecka

Projektledare

Som projektledare är du ansvarig för något av de största projekten hos THS Consulting. Här kommer uppgifter som att ta kundmöten, kunna leda projekt och kontinuerligt utvärdera projektstatus samt att kunna kommunicera med konsulter. Vanligt är att arbeta som konsult i projekt samtidigt som man är projektledare. Personlig mognad och ledarerfarenhet är något som är viktigt i tjänsten som projektledare. Den generella profilen vi söker är:


 • Studerar på KTH på kandidat- eller masternivå
 • Känner sig bekväm att arbeta i såväl grupp som enskilt
 • Kan ta på sig ansvar och prestera under press
 • Har tidigare erfarenhet av att leda grupper
 • Har möjlighet att arbeta 5-15 h/vecka

Kontakt

Jacob Foconi

Email: jacob.foconi@thsc.se


Telefonnummer: 073 663 79 07